Hivatalosan már megérkezett a tavasz. Közeledik a Húsvét is. A háziasszonyok nagy részében sürgető kényszerként jelentkezik a tavaszi nagytakarítás szükségességének érzete. A kérdés csak az, mikor és ki végezze el. Egyszerű az eset, ha a lakás lakóinak ideje, kedve és energiája is van a takarításhoz, viszont sokak számára a takarítás problémát jelent.

takaritas.jpg

Bejárónő és házvezető szolgáltatás

bejarono.jpgVannak, akik nem szeretik, ha idegenek járkálnak a lakásukban. Jobban bíznak abban, akivel rendszeresen találkoznak, akit lehetőségük van jobban megismerni. Előfordulhat, hogy eleve bizalmatlanok a nagy takarítócégekkel szemben. Lehetséges, hogy kevés a takarítás önmagában - jólesne egyszer-egyszer egy frissen főzött ebéd vagy vacsora is. Nekik ajánlható a bejárónő, illetve a házvezető szolgáltatás. Nagyon sokan keresnek takarítói munkalehetőséget, de a jelentkezők munkája olykor hagy kívánnivalót maga után. A kifejezetten erre szakosodott bejárónő és házvezető vállalkozások általában garanciát vállalnak a szolgáltatás minőségére, dolgozóik képzésére.

Takarító szolgáltatás

takaritoceg.jpgA nagyobb takarító cégeknél igen változatos formában igényelhető a takarító szolgáltatás. A rendszeres lakástakarítástól kezdve a "piperetakarításig" - amikor a lakás minden porcikáját megtisztítják, fertőtlenítik, felület kezelik - bármit kérhetünk. Előre megbeszélt időpontban kerül sor a munka elvégzésére és megbeszélhető a takarítás alapossága is. Kérhetünk nagytakarítást, amelyben benne van az ablaktisztítás és a függönymosás is, de külön ablaktisztítást is. Vállalnak festés utáni nagytakarítást, szőnyeg és/vagy kárpittisztítást, fertőtlenítést, de akár a garázsunkat is rendbe tetethetjük a takarító céggel. A cégek egy része autónk külső-belső tisztítását, ápolását is elvégzi.
Természetesen nem csak magánszemélyeknek nyújtanak takarító szolgáltatást. Rájuk bízzák társasházak, üzletek, üzemek, raktárak, közösségi helyiségek, irodák takarítását is.
Gépparkjuk többnyire modern, a felhasznált vegyszerek pedig megfelelnek az előírásoknak, nem környezetszennyezőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolgalatodra.blog.hu/api/trackback/id/tr635164875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása