Segítség, kizártam magam... elvesztettem... ellopták... elromlott...! Hacsak nem vagyunk filmbeillő profik a zárnyitásban, valószínűleg valami ilyesmi lesz az első gondolatunk, amikor kiderül: ajtónk számunkra nyithatatlan. Pánikra semmi ok, hiszen van egy mobilunk, szomszédunk, utcabelink vagy ismeretlenünk, aki képes számunkra segítséget nyújtani. No nem az ajtót nyitja ki, csupán előkeres vagy fölhív egy telefonszámot - egy profi ajtónyitó szakember számát.

Kedvenc cicánk, kutyánk, papagájunk vagy egyéb kisállatunk elvesztése többnyire komoly lelki és anyagi terhet jelent. A szeretett lény eltávozását meggyászoljuk akkor is, ha az "csak" egy kisállat volt. Emellett gondoskodnunk kell végső nyughelyéről is. Valamelyest megkönnyítheti kedvencünk elvesztésének feldolgozását, ha méltóképpen veszünk búcsút tőle.

Síremlékek kisállattemetőben

Valamely termék vagy szolgáltatás eladhatóságának nem csak a megfelelő minőség és ár, hanem a jó hírnév is feltétele.  Mivel kevés vállalat engedhet meg magának hatalmas márkaépítő reklámbefektetéseket, a jó (vagy rossz) hírnevet elsősorban maguk a vásárlók, ügyfelek teremtik meg. Az ügyfélelégedettség mérése éppen ezért megkerülhetetlen a vállalkozások számára.

Ügyfélelégedettség mérés

Apró szarkalábak, alig látható bőrhibák... Már ennyi is elég lehet, hogy az amúgy is nyűgös reggeleken ne legyen túl sok kedved a tükörbe nézni. Ha pedig mégis megteszed - mert muszáj - a (számodra legalábbis) lehangoló látvány elronthatja az egész napodat. Ha még nincs túl nagy vész, sokat segíthetnek a jó arckrémek vagy a hagyományos kozmetikai kezelések. Ha a tükörben zavaróan mélyülő ráncokat, lógó szemhéjakat, netán táskás szemeket látsz - és ez zavar Téged - akkor viszont nincs mese... Irány a szemhéjplasztika!

Kozmetika

Fehér_Sándor 2015.01.19. 23:01

Virágküldés

Az ember már csak olyan, hogy szereti látni hozzátartozói örömét. Vannak azonban esetek, amikor kénytelen vagy arról az élményről lemondani, amit egy virágcsokor átadása nyújt. Amikor nem keresheted fel azt, akinek a virágot szánod, nincs más lehetőséged, mint mással elküldeni a csokrot.
Virágküldő szolgálatot kell igénybe venned akkor is, ha vendégségbe indulsz, s - az illemszabályokhoz ragaszkodván - a virágokat még megérkezésed előtt szeretnéd eljuttatni a háziasszonyhoz.

Virágküldés

Fehér_Sándor 2014.03.24. 20:24

Magánnyomozás

Sir Arthur Conan Doyle - mivelhogy igencsak unatkozott betegeire várván - megalkotta a zseniális magánnyomozó, Sherlock Holmes figuráját. Regényéből filmek készültek és készülnek még ma is, sokat téve hozzá a képhez, mely a magánnyomozókról és munkájukról kialakult bennünk. Kérdés, milyen a valódi magánnyomozás és miért van rá még ma is szükség.

Magánnyomozó

Az oktatási intézmények és nyelviskolák (köztük több kiemelkedően teljesítő, nagy múltú nyelviskola) hatékonyan igyekeznek elsajátíttatni velünk a nyelveket. Ennek ellenére még mindig sokan vannak, akik csak alapfokon vagy egyáltalán nem beszélnek idegen nyelven. Ha Ön magas szinten ismer valamely nyelvet, akkor is előfordulhat, hogy olyan szakszöveggel találkozik, amelynek fordításához segítségre lesz szükségeKihez fordulhat ilyenkor?

Fordítás

A hangya és a csótány olyan lakótársak, amelyektől sokan irtóznak. Megjelenésükkor igyekszünk minél hamarabb megszabadulni tőlük. Milyen hatékony módszerekkel tehetjük ezt?

Csótányirtás

Legyen bár apró, pattogó, fekete rovar vagy zúgva röpködő csíkos ellenfél - nem kedveljük társaságát. Bolha, ágyi poloska, csótány, hangya, darázs - sokan irtóznak ezektől az élőlényektől. A rovarcsípésre az emberek egy része allergiás is. Enyhébb esetben csak nagy, viszkető vörös duzzanat képződik a csípés helyen, súlyos esetben akár halált is okozhat a csípésük. Hogyan védekezhetünk ellenük?

csipes.jpg

Amikor hirtelen sötétbe borul a szoba, vagy villogni kezd a villanykörte, előkeresed a tartalék izzót - amit jó esetben meg is találsz - kicseréled és az élet megy tovább. Ha a sötétbe borult szobában más sem világít, akkor már átvillan rajtad, hogy talán a biztosíték... Kiballagsz, visszakapcsolod, mire az újra lecsapódik. Már kihúztál mindent, amit lehetett. Ekkor jut eszedbe a villanyszerelő...

villanyszereles2.jpg